Főoldal
2014. December 2.

Ajándékozz könyvet karácsonyra!

Karácsony előtt pár héttel már mindannyian azt várjuk, hogy letehessük a tollat, billentyűzetet, okostelefont, és néhány napra kiszabaduljunk a munkahely fogságából. Persze otthon is sok teendő vár főleg az édesanyákra, de a karácsony mégiscsak arról szól, hogy kicsit kipihenjük az év végi fáradalmakat, a karácsonyi szünet pedig nem is lehet teljes egy jó könyv nélkül. 

Ha könyvet ajándékozunk, azzal nem csupán szépen bekötött lapokat adunk át a másiknak. A kikapcsolódás, pihenés, vagy épp a felfedezés örömét adjuk ezzel, legyen szó egy izgalmas regényről vagy épp egy mesekönyvről. Ha a megfelelő könyv a megfelelő olvasó kezébe kerül, akkor olyan élményt adunk, aminek nem csak szenteste, hanem hosszú-hosszú ideig örülnek majd szeretteink.

Ajándékozz könyvet karácsonyra

Válassz könyvet karácsonyra édesanyádnak, a legjobb barátnődnek vagy épp kisfiadnak, kislányodnak, hiszen az olvasás élményét nem lehet elég korán kezdeni!

Nincs türelmed, fantáziád, vagy időd ajándékot csomagolni? Most ezzel sem kell bajlódnod. Garantáltan celluxmentesen, valódi ünnepi köntösbe bújtatva érkezik meg hozzád a kiválasztott a könyv, és sem a szállításért, sem a csomagolásért nem kell fizetned.

Nézz be hozzánk, azzal semmit nem veszítesz!

Kattints a képre!

Ajándékozz könyvet karácsonyra